Υπηρεσίες υπέρυθρης φωτογράφισης σκαφών

Τεχνολογία - εφαρμογές.

Οι ανιχνευτές υπερύθρων επιτρέπουν να βλέπουμε τη θερμότητα που εκπέμπει ένα αντικείμενο. Η τεχνολογία υπερύθρων επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν μήκη κύματος υπέρυθρου φωτός αόρατου στο ανθρώπινο μάτι, δίνοντας στους χρήστες χρωματικές αποχρώσεις θερμοκρασιακών ενδείξεων.
Εκμεταλευόμενοι την ικανότητα αυτών των μετρητών, σε συνδυασμό με ειδικά προγράμματα αξιολόγησης, μπορούμε να διακρίνουμε κλάσματα θερμοκρασίας των επιφανειών, αποκτώντας ορατές απαντήσεις (σε φωτογραφία) για την παρουσία  περιεχόμενης υγρασίας σε υλικά όπως τσιμέντο, ξύλο, GRP ή μέταλλο.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εξειδίκευση

  • Bsc Computer Science (απο τό 1999)
  • Ενεργά πτυχία  Skipper (sailboat)
  • 4 χρόνια πείρα με 60+ διαγνώσεις

4 χρόνια εμπειρίας

Ασχολούμαστε επαγγελματικά με την επιθεώρηση πολυεστέρα, μηχανών και ηλεκτρικών συστημάτων σκαφών απο τα τέλη του 2016 έως και σήμερα.

Υψηλή τεχνολογία

Χρησιμοποιούμε τελευταίου τύπου υπέρυθρο εξοπλισμό FLIR E6 19.200 pixel με MSX για ευκολότερη παρουσίαση των αποτελεσμάτων,  με συνδυασμό της πραγματικής φωτογραφίας μαζί με την υπέρυθρη.

Υπηρεσίες αναλυτικά

Δείτε παρακάτω τις 4 διαφορετικές επιλογές υπέρυθρης φωτογράφισης μηχανοκίνητων ή ιστιοφόρων σκαφών απο ξύλο ή πολυεστέρα (GRP/FRP).
-Για την φωτογράφιση κινητήρα ή ηλεκτρικών σε λειτουργία, απαιτείται η παρουσία κάποιου υπεύθυνου (ιδιοκτήτη ή μηχανικού) για το σκάφος-

Α. Σκάφος εξωτερικά

Γάστρα, πλευρά, πλώρη, πρύμνη, κατάστρωμα

Β. Σκάφος εσωτερικά

Όλο το εσωτερικό – υδραυλικά, σεντίνες, οροφή, galley, head

Γ. Κινητήρας

Κινητήρας σε λειτουργία κρύος και ζεστός (απαιτείται λειτουργία για περίπου 15′ – 20′), είναι απαραίτητη η παρουσία ιδιοκτήτη ή μηχανικού. Ηλεκτρικές συνδέσεις μηχανοστασίου.

Δ. Ηλεκτρικό σύστημα

Ηλεκτρικά πάνελ σε λειτουργία κινητήρα ή χωρίς, με πλήρες φορτίο και σε ηρεμία. Καλωδιώσεις όλων των ηλεκτρικών συσκευών σε λειτουργία (μαζί ή ξεχωριστά).

Έχετε κάποια ερώτηση; Καλέστε μας στο 699.313.44.44